Omtale

“Torben har hjulpet mig igennem en svær periode umiddelbart efter min datters fødsel. Han hjalp med at skabe et solidt fundament til at være den bedste far for min datter.”

Rasmus, far til Emmy på 3 måneder.

 

“Torben prøver ikke at være noget han ikke er. Til gengæld er han rigtig meget. Som person og som sparring i en situation, der kan være svær. Torben er ægte”

Kasper, far til Wilma på 6 måneder.

 

“Torben er god med sit empatiske væsen, og styrer med dejlig uimponeret upartiskhed samtalen efter det behov, der er. Han er god til at se, hvor skoen trykker, og til at dreje samtalen tilbage på det spor, hvor man får mest ud af det. Han lytter og stiller alle de rigtige spørgsmål – og vigtigst af alt, så føler jeg, at han ser begge parter 100 %”

Julie efter parsamtaler med hendes mand.

 

Jeg har som sundhedsplejerske henvist en del familier til Torben. Familier, hvor fædrene har haft en efterfødselsreaktion – eller har det svært i rollen som far og mand. Jeg oplever, at Torben med stor indlevelse møder familien/fædrene, så de føler sig mødt og forstået. Jeg har set en stor effekt af Torbens samtaler med familien og familierne kommer hele og styrkede gennem forløbene. Familierne/fædrene har fået styrke og glæde i parforholdet, da Torben tidligt i forløbet går ind og skaber ”forstyrrelse” og reflektioner, så nye forståelser bliver synlige – hvilket kommer hele familien til gavn”

Lone Borg, Sundhedsplejerske i Gladsaxe.

 

“Mine medarbejdere giver udtryk for, at det har været en god hjælp for de fædre (og familien) han har haft via os. Jeg oplever at Torben er fagligt meget kompetent til at arbejde med fædre/mænd, og at han brænder for det”

Linda Malmgren, leder af sundhedsplejen i Gladsaxe.

 

“Torben har virkeligt lagt øre til mange frustrationer, og det har lettet mine skuldre, hver gang, jeg har talt med ham. Han har hjulpet til gode refleksioner, og fået mig til at opdage nye handlemåder og perspektiver på mig selv og min praksis. TAK for Torben !!!”

Mette Sørensen, Ungementor, efter et supervisionsforløb.

 

“Torben er en engageret og inspirerende formidler. Han er god til at tænke utraditionelt og ud af boksen, og ikke bange for at indtage perspektiver, der udfordrer og på den måde skaber bevægelse.”

Malou Dessau, leder af Familiebehandlingscentret Suhmsgade.

 

“Lørdag den 10. september var Torben Pedersen Skovby på besøg på Biblioteket Frederiksberg, hvor vi et par gange om året har et arrangement vi kalder Lørdagsdok. Vi så filmen Drømmen om en familie og derefter fortalte Torben om sit arbejde som familieterapeut samt om fædregrupper. Deltagerne var meget optagede af filmen og engagerede i den efterfølgende debat. Torben er god til at fortælle om sit arbejde og vi havde nogle rigtig spændende timer.”

Helle Kundby Nygaard, Bibliotekar

 

“Uden at det siges direkte i filmen, sker der med tiden en forandring med Per for hver gang, han taler med Torben”

Fra anmeldelse i Politiken

 

“Det nærmeste, man kommer en diskret ræsonnør i familievirvaret, er familieterapeut Torben, som støtter Per i fadergruppen og på tomandshånd, mens han kæmper for at skåne Ilse for unødvendigt hårdt baskende slag i maven”

Fra anmeldelse i Information

 

“Sammen med den trofaste Torben og hans enkle hjælpemidler – blandt andet en bog til Ilse – ændrer Pers drøm sig, og hensynet til den skønne datter træder forrest”

Fra anmeldelse i filmmagasinet Ekko